Katalog
Celotna ponudba
Ponudba za odrasle
Ponudba za mladino
Ponudba za pionirje
Ponudba za cicibane
 
Novitete
 
Najbolj brane
Poredni dekleti
Noro zaljubljena
Zmaga srca
Zmota
Ljubezen ni le beseda
Ljubezen z neznanko
Noč in megla
Grenko spoznanje
Ljubosumje ne umre
Miškin rdeči nosek
Ukradena redovalnica
Sobotna punca
Zdomci med brati
 
Brezplačne e-knjige
e-knjiga.si Novo okno
 
 

Sprejemi izziv bolezni in se pozdravi!
Motiv


Naslovnica
Prelistaj knjigo Prelistaj knjigo


Barbara Wolf
Sprejemi izziv bolezni in se pozdravi!
Prevedla Branka Končar

ISBN 978-961-6576-13-0
15×22 cm, 127 strani, mehka vezava


Z Margaret Fikioris živiva več kot 300 kilometrov narazen, zato se ne obiskujeva prav pogosto. Toda elektronska pošta je rešila najine komunikacijske težave. S klikom miške najina sporočila pripotujejo od enega do drugega računalnika v približno tridesetih sekundah. Ko sva se odločili, da se spoprimeva z njenim problemom, s simptomi raka, sva bili v stiku prek elektronskih sporočil. Margaret je preizkusila klasične oblike zdravljenja, vendar se niso obnesle. Tudi alternativne metode zdravljenja, ki jih je preizkusila, niso delovale. Kaj naj bi storila? Se predala obupu in vrgla puško v koruzo?
Odločili sva se, da se podava na duhovno potovanje in poiščeva ozdravitev za Margaret. Edina prtljaga, ki sva jo imeli, sta bila najina računalnika. Nisva imeli pojma, kam naju bo najino potovanje zaneslo. Bili sva brez zemljevidov, ki bi nama kazali pot in obliko pokrajine, ki je pred nama. Nisva vedeli niti, kako naj se lotiva tega potovanja. Toda ko sva stopili na pot, se nisva več ozirali in elektronska sporočila so začela leteti med nama, drugo za drugim, včasih po tri do štiri na dan. Duhovno potovanje naju je pripeljalo na veliko različnih poti, na koncu pa se je končalo z uspešnim izidom za Margaret.
Knjiga elektronskih sporočil, ki je pred vami, je zgodba o tem duhovnem potovanju. Nanjo gledam kot na zemljevid s smerokazi, ki jih morda lahko uporabite pri ustvarjanju svojega lastnega potovanja ali za pomoč drugim, ki se soočajo z istim problemom kot Margaret. Srečno pot!

Barbara Wolf

Cena: 14.99 Dodaj u košarico
Nazaj Na vrhNaročite po e-pošti
PLAČILO PO PREDRAČUNU.
Sumbol: Razprodano = ni na zalogi